maanantai 8. elokuuta 2011

Kaivarin koiramäärät

Kaivopuiston koiranäyttelyn rotukohtaiset koiramäärät ja aikataulu on nyt nähtävissä SKKY:n nettisivuilla. Uskomattoman hienoja koiramääriä monissa roduissa.
Niitä tutkittaessa on otettava huomioon, että sekä koiramäärä että aikataulu ovat alustavia ja perustuvat viime perjantaihin mennessä saapuneisiin ilmoittautumisiin. Tarkistuslaskennassa saattaa tulla pieniä muutoksia, eikä ole myöskään poissuljettu, etteikö maanantain posti toisi ulkomailla postitettuja ilmoittautumisia.
Kun koiramäärät eivät jakaudu tasaisesti eri tuomareiden kesken (eikä niitä voi 100% varmuudella etukäteen ennustaa), muutamia muutoksia on jouduttu tekemään epävirallisiin pentuluokkiin osallistuvien koirien osalta. Ne on pyritty tekemään niin, etteivät ne mene päällekkäin virallisiin luokkiin osallistuvien koirien kanssa.
Muuten olen sitä mieltä, että ihmisillä saisi olla hieman enemmän kärsivällisyyttä. Nyt halutaan aikataulut ja koiramäärät internetiin mikäli mahdollista jo ennen kuin ilmoittautumisaika on päättynyt, ja luoja paratkoon, jos tuloksia ei ole saman tien näkyvillä, kun rodun arvostelu on päättynyt.
Ennen kännyköiden ja läppäreiden yleistymistä kimmastuneet näytteilleasettajat ehtivät jäähtyä kotimatkalla ennen kuin pääsivät puhelimen ääreen. Nyt palautetta tulee erilaisille keskustelupalstoille jo kehän laidalta. Neuvoksi voisi sanoa, että rauhoittukaa, eli take it easy!

***
Näitä Kaivopuiston töitä tehdessä seurasin neljänä iltana Firestone Country Clubilla pelattua golfin Bridgestone-kutsukilpailuja. Olipa hienoa golfia, ja voittaja, australialainen Adam Scott oli loistava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti