lauantai 6. maaliskuuta 2010

Ruotsin terveisiä

Hasse Lehtinen soitti illalla ja kertoi Ruotsin terveisiä.
Hän oli piipahtanut torstaina iltapäivällä Tukholmassa Ruotsin kennelliiton hallituksen jäsenen ja monien suomalaisten tunteman kaikkien rotujen tuomarin Göran Bodegårdin 70-vuotissyntymäpäivävastaanotolla.
Göran on tunnettu Suomen ystävä, joten Suomen Kennelliittokin oli muistanut häntä merkkipäivänä.
Paikalla oli ollut Ruotsin kennelliiton ylin johto puheenjohtajasta alkaen. Hassen kertoman mukaan he olivat kehuneet, miten hyvin pohjoismainen yhteistyö sujuu, kun PKU:n työvaliokunnassa on miellyttävä työilmapiiri ja monista yhteisistä asioista pystytään sopimaan ja myös aloitteita FCI:n suuntaan tekemään.
Omalta osaltani voin vahvistaa tämän toimittuani Kennelliiton edustajana työvaliokunnassa jo kolmisen vuotta. Pohjoismaat ovat FCI:ssä suuri ja tärkeä blokki jo aktiivisen harrastuksen ja suurten jäsen-, rekisteröinti- ja näyttely- ja koekäyntimäärien vuoksi. Siksi meillä on FCI:ssä painoarvoa aina, kun pystymme puhumaan yhdellä äänellä.
Viime vuosien suurin yhteinen pohjoismainen hanke kulminoituu keväällä, kunhan saamme myös Suomessa hyväksyttyä yhteispohjoismaiset näyttelysäännöt – muut Pohjoismaathan ne ovat jo hyväksyneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti