tiistai 21. kesäkuuta 2011

Tennistähtien koiraystäviä

Lontoossa satoi Wimbledonin avauspäivän iltana, mutta onneksi brittien tennisylpeys Andy Murray sai pelata katetulla keskuskentällä ja voitti ensimmäisen kierroksen ottelunsa.
Siitäkös innostuttiin, ja Wimbledonin virallisilla internetsivuilla kerrottiin jopa tennistähtien koirista.
Ilmeisesti Venus Williamsilla on kaksi cavalierkingcharlesinpanielia – kun kukaan rodun pelastajiksi julistautuneista hysteerikoista ei ole huomannut kertoa hänelle, miten joka toinen rodun koira on sairas! Sisarella on ”maltanterrieri” ja jackrussellinterrieri.
Tuo arroganti maineessa oleva serbi, Novak Djokovic, puolestaan kuuluu istuskelevan Monacon kahviloissa vierellään viimeisen päälle puunattu lumivalkoinen kääpiövillakoira. Jotenkin sopii kuvaan.
Andy Murraylla ja hänen tyttöystävällään on kaksi borderterrieriä: vuonna 2008 hankittu Maggie May ja nyt huhtikuussa tullut borderpentu, Rusty. Maggie May’lla on oma twitter-tili, jonka kautta se viestii isäntänsä menestyksestä tenniskentillä maggiemay_hem’in nimellä. Sille kerrotaan kertyneen jo kolmisen tuhatta säännöllistä seuraajaa, joten suosittu on. Kannattaa katsoa, miltä Wimbledon koiravinkkelistä näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti