torstai 11. lokakuuta 2012

Erinomaista mainosta

Olipa erinomaista mainosta teini-ikäisten metsästäjien koiraharrastuksesta Maikkarin 45 minuuttia ohjelmassa keskiviikkoiltana.
Ohjelmassa kerrottiin, miten paljon metsästäjänkortteja nuoret ovat suorittaneet piikin ollessa 13-15-vuotiaiden kohdalla, ja siinä seurattiin kahta teini-ikäistä poikaa hirvimetsällä isänsä kanssa (ja taisi siellä lopulta olla koko perhe).
Kun toiselta pojalta kyseltiin tulevaisuuden suunnitelmia, hän sanoi aikovansa keskittyä koirapuoleen, eli sieltä on tulossa innokas harrastaja koe- ja toivottavasti myös näyttelypuolelle. Ihmekö tuo, kun siinä jaloissa pyöri norjanharmaahirvikoira.
Toiselta pojalta kyseltiin, mitä harrastus on hänelle antanut, ja hän kertoi miten luonnossa liikkuminen käy kyllä biologian oppitunnista. Mainitsi myös, miten sosiaaliset taidot kehittyvät, kun istuu tuntikaudet passissa tai kahvinuotion ääressä seurustelemassa aikuisten kanssa.
Olivat fiksuja kavereita. Toivottavasti nämä asuistaan ja eleistään huolestuneet junior handlerit näyttelypuolella miettivät yhtä fiksuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti