perjantai 27. elokuuta 2010

Pikapäivitystä

Joskus meikäläinenkin joutuu antamaan periksi.
Torstaina oli Kennelliiton hallituksen kokous, mutta olo oli niin rähjäinen, että jouduin antibiooteista ja muista rohdoista huolimatta pysyttelemään tiiviisti kotona. Esityslistan asioihin olin esittänyt omat huomioni ja varaukseni. Nyt odottelen tietoa, miten näiden asioiden kohdalla on käynyt, ja mitä muuta uutta kokouksessa on kehitelty.
Nyt perjantaina katsoin viisaammaksi pysytellä koko aamupäivän tiiviisti sisätiloissa. Luulen Kaivarin koiranäyttelyn järjestelyvastaavien olleen helpottuneita, etten ilmaantunut puistoon päällepäsmäriksi.
Tilannetiedotuksia sain kyllä säännöllisin väliajoin. Kuulin, että puiston nurmikkoa leikattiin ja haravoitiin sunnuntaita silmällä pitäen. Samoin sähköpisteet oli testattu ja Kaivohuoneen edessä olevat tilapäisliikennejärjestelyjä osoittavat liikennemerkit katsastettu.
Itse pränttäsin kotona pysäköintiin oikeuttavia lappuja, sillä Kaivohuoneen edessä olevat pysäköintipaikat olemme varanneet ensisijaisesti huoltoajoneuvoja ja invalidipysäköintiä varten.
Kaupungin puistojuhlasta olen jo kertonut aikaisemmin. Kannattaa piipahtaa kaupungin esittelyteltoilla puiston eteläpäässä maistelemassa mansikkatarteletteja ja raparperisimaa tai vaikka valokuvauttamassa itsensä. Koirien kuvausta vartenhan meillä on paikalla vakiovalokuvaajamme, englantilainen David Dalton.
Kuulin myös Villakoirakerhon ”vanhojen rouvien” tulevan kehän laidalle ruokineen ja juomineen. Rouvien seniorijäsen oli ilahtunut tiedosta, että Kaivohuoneen terassi on auki – jos sattuisi tarvitsemaan lämmikettä tai parkkeerauspaikan tylsistyneille aviomiehille.
Kennelliiton ja Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen toimikunnan terveystutkimusrahaston edustajat ovat myös paikalla, kuten Kennelliiton sivuilla uutisoitiin, eli kannattaa käydä hankkimassa oma Turo-koira.
Illansuussa uskaltauduin ihmisen ilmoille hakemaan lentokentältä muutamaa tuomariamme, jotka ovat menossa huomenna arvosteleman Tervakosken kansainväliseen näyttelyyn. Italialainen tuomarimme oli myös odotettavissa tänään illansuussa, koska hän on lauantaina tuomarina toisen yhdistyksen näyttelyssä Helsingin ulkopuolella.
Vahinko vain, että hänen yöpymisistään ja syömisistään oli tullut lähes kohtalon kysymys kyseisen yhdistyksen johdon piirissä – aivan kuin yhdistyksillä ei olisi tärkeämpiä asioita murehdittavanaan.
Nyt otan lisätroppeja, jotta selviän vieraidemme illallisesta. Toivottavasti meno taiteiden yössä ei ole yltynyt niin hurjaksi, ettei heitä kehtaa kävelyttää Espan Strindbergiltä takaisin hotelliinsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti