sunnuntai 26. elokuuta 2012

Väliaikatietoa Kaivarista

1300 häntää heiluu Kaivopuistossa, julisti Hufvudstadsbladet tänä aamuna otsikossaan Kaivopuiston koiranäyttelyn puffissa.
Ja mikäpä Kaivarissa on ollessa: ilmatieteen laitoksen mukaan näillä seuduilla on lämmintä yli 18 astetta, aurinko paistaa ja tuulikin puhaltaa vain neljän metrin nopeudella sekunnissa, ja sekin etelästä. Itse puistossa taitaa lämpötila olla vielä pari astetta korkeampi, ja joku jo väitti, että hiki tulee. Sadettakaan ei ole odotettavissa ennen kuin illalla.
En tiedä, mistä Kaivari on saanut sadenäyttelyn maineen. Joskus on tullut muutama pisara tai pieni kuuro. Ainoa oikea kaatosadenäyttely, jonka muistan, oli vuonna 2006, jolloin satoikin sitten kaatamalla aamusta iltaan, viemärit tukkeutuivat, ukkonen jyrisi ja salamoi ja trombi riepotteli Talin golfkentän hospitality-telttoja.
Meteliä näille kulmille tuntuu kuitenkin riittävän ilmassa hyrräävistä helikoptereista alkaen, sillä läheisellä Tähtitorninmäellä on meneillään Red Bullin mäkiautojen GP-kisa. Onneksi on mäki välissä.
Kaivarin tuloksiakin on jo saatavana osoitteessa www.toydogs.net > Tulokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti