keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Kotiin Kaivariin

Ne, jotka ovat uskaltautuneet Helsingin lumikaaoksen keskellä Kaivopuistoon, ovat saattaneet ihmetellä, miten SKKY:n tämänvuotisen erikoisnäyttelyn käy, kun puistossa on valtavan lumimäärän alla vielä rakennusparakkeja ja osa Ison Puistotien kävelytietä on vielä rajattu rakennustelineillä. Viime vuonnahan olimme "evakossa" Hesperian puistossa Oopperan ja Finlandia-talon kulmilla.
Ei kannata murehtia. Olemme saaneet kaupungilta tiedon, että kaikki tulee olemaan valmista ja saamme puiston käyttöömme 29.8. Maisema Kaivariin tullessa on toki hieman erilainen, kun Isoa Puistotietä reunustaneiden ikivanhojen (ja osin lahojen) puiden sijaan on istutettu uudet puut.
Kaivarin tuomarilista julkaistaan toivon mukaan jo ensi viikon lopulla, kunhan olemme saaneet vielä uupuvat vahvistukset parin tuomarin tuomarioikeuksista. Ennakkotietona voin kertoa, että monelle rodulle on luvassa mielenkiintoiset erikoistuomarit.
Best in Show -tuomariksi olemme saaneet Yhdysvaltain arvostetuimpiin tuomareihin kuuluvan Michele L. Billingsin, joka arvostelee BIS:n lisäksi bichon frisét ja lhasa apsot, joiden yhdistys, Lhasa Apsot ry, juhlii 30-vuotistaivaltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti